Arnavutköy Çamlıbahçe, Beşiktaş - İstanbul - Turkey
GPS : 41°04'15.3"N 29°02'42.2"E / 41.070904, 29.045061
PHOTOGRAPHS ALBUM
ORGANIZATIONS
Graduation Ball
Weddings in Istanbul
Company Dinner
Dinner Tour
Henna Night
Engagement
Circumcision Ceramony
Valentine's Day
Breakfast Tour
Birthday Parties
Swimming Tour
Marriage Propose
Wedding Anniversary
Bachelor Party
New Years Eve
Christmas Dinner
Cocktail Tour
Meetings
MOTORBOAT - İNCİSU
Taşıma kapasitesi : 530 kişi (alt salonu yuvarlak masa yemek düzeni ile 220 kişi, dikdörtgen masa yemek düzeni olarak 300 kişi, kokteyl düzeni olarak 400 - 450 kişi)
Equipment : 2 Ana Makine, 1 Emergency Olmak Üzere 3 Adet Jeneratör, 1 Tanesi Mutfakta Olmak Üzere 5 Adet 50.000 BTU Salon Tipi Klima, 5 Adet Erkek Wc, 3 Adet Kadın Wc, 1 Adet Gelin & Damat Için Wc Bulunmaktadır. Üst Açık Terastır. Teknede Merkezi Havalandırma, Isıtma- Soğutma, Kadın & Erkek WC, Misafirlerin Özel Durumlar Için Kullanabileceği (Giyinme, Bakım Vs.) Özel Oda, Yangın Emniyet Ve Güvenlik Sistemleri Bulunmaktadır.
Communication : 2 Ad. Telsiz, Radar, Ais, Su Altı Gösterge Sistemleri
M E N U
SEAFOODS MENU
OPEN BUFFET - APPETIZERS
Çerez cips, krudite veya deep soslu sebze buketi, / Dried fruits ( raisin ,dried apricots), walnut,nut,small tomatos, kaşar, deep souce with vegetables (carrots, cucumbers, broccoli, cauliflowers)
Soğuk mezeler : Somon füme, lakerda, trinatlı hamsi , mayonezli levrek, Midye dolma, beyaz peynir, kaşar peyniri, semizotu salatası, haydari, fava, Patlıcan salatası / Cold dishes : Smoked salmon, pickled tunny, trinatlı anchovies, mayonnaise, sea bass, Mussels, white cheese, yellow cheese, purslane salad, yoghurt, fava, Eggplant salad
Ara sıcak : Tereyağlı kalamar tava veya paçanga böreği / Fried squid butter or Or Deep fried phyllo pastry with pastrami and tomato filling
Ana yemek : Balık ızgara (soğan haşlanmış patates, limon domates garnitürlü) / Grilled fish (boiled patatoes, garden rocket, onion and lemon)
Salata : Karışık mevsim salatası / Mixed seasonal salad
Tatlı : Tatlı olarak tahin helvası veya Karışık Türk tatlısı karışık mevsim meyvesi / Mixed season fruits or Sesame seed pastee mixed with thick nuts and cereals or
mixed Turkish desserts
İçecek : Alkollü ve alkolsüz yerli içecekler / Unlimited alcoholic drinks and soft drinks
SET MENU - APPETIZERS
Banket ve masa üstlerinde Enerji ve lezzet buketi, Kuru meyve (kuru üzüm, kayısı) ceviz, fındık, yer fıstığı, çeri domates, kaşar küpleri, deep soslu sebze buketi (karnabahar, brokoli, salatalık havuç) / Dried fruits (raisin ,dried apricots), walnut, nut, small tomatos, kaşar, deep souce with vegetables (carrots, cucumbers, broccoli, cauliflowers)
Soğuk mezeler : Akdeniz yeşillikleri üzerinde somon füme tabağı / Mediterranean Vegetables with smoked salmon
Ara sıcak : Tereyağlı kalamar tava Veya deniz mahsülleri krep Veya sebzeli krep / Fried squid butter or Sea food crepe or Vegetables crepe
Ana yemek : Balık ızgara (Haşlanmış patates, roka, halka soğan ve limon garnili) / Grilled fish (boiled patatoes, garden rocket, onion and lemon)
Salata : Karidesli roka salatası / Shrimp salad (with garden rocket)
Tatlı : Karışık mevsim meyvesi, Tahin helvası veya karışık Türk tatlıları / Mixed season fruits or sesame seed pastee mixed with thick nuts and cereals or mixed Turkish desserts
İçecek : Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içecekler / Unlimited alcoholic drinks and soft drinks
BREAKFAST MENU
Peynir çeşitleri : Beyaz Peynir, cevizli tel peyniri, tulum peyniri
Reçel çeşitleri : Vişne, kayısı veya çilek reçeli
Tereyağı veya kaymak (küçük paketlerde), Dana salam, sebzeli tavuk jambon, Çikolatalı krem, Kekikli siyah zeytin, Yeşil zeytin, Mantarlı zeytin salatası, Bal,
Domates-salatalık, yeşil biber söğüş, Mısır gevreği, (çikolata topları, yulaflı, meyveli) ve süt, Haşlanmış yumurta, Melemen, Krep, Patates kızartma, Peynirli tepsi böreği,
Maydanoz salatası, Roka, lalarossa v.s
Ekmek çeşitleri : (kepekli, çavdar, beyaz ekmek, simit veya poğaça)
İçecek : Limitsiz, çay – kahve – meyve suyu
OPEN BUFFET
MENU 1
On the cocktail tables : Karşılamada lokum Ve vişneli votka, portakallı shot veya özel bardaklarda kokteyl / Welcome turkish delight
Cherry vodka, orange shot or special glasses cocteyl
Banket ve masa üstlerinde Enerji ve lezzet buketi
Kuru meyve (kuru üzüm, kayısı,) ceviz, Antep fıstığı, fındık, yer fıstığı, çeri domates, yeşil zeytin, deep soslu sebze buketi, grissini / bistro on the table : dried fruit (dried raisins and dried apricots,) walnut, almonds,nut , peanut , cherry tomatoes , Gren olive , ) deep sauce cauliflower, broccoli, cucumber, carrot )grisini
Peynir tahtası : Beyazpeynir, otlu peynir, isli peynir, Kuru kayısı ve ceviz ve lalarossa ile süslenmiş olarak / Cheese platter : White cheese, smoked cheese, with vegetable cheese cubes, walnut, nut lalarossa
Soğuk meze büfesi – Mezze Plate : 4 çeşit peynir peynir : Beyaz peynir, isli peynir, kaşar peyniri, tulum peyniri / 4 kind cheeses (White, isli, tulum, kashar), Sebzeli tavuk jambon – Vegetable chicken ham, Haydari – Thick yoghurt with garlic and dill, Amerikan salatası – American Salad, Zeytinyağlı yaprak sarma veya biber dolma – Farci, stuffed vegetables, Kısır – Burghul salad, Tarator – Garlic walnut and bread crumbs sauce, Semizotu salatası – Purslane Salad, Soslu patates salatası – Patato salad, Barbunya pilaki – Borlotti beans in olive oil, Sarımsak soslu patlıcan biber kızartma (yoğurtlu) – Fried aubergine slices + Fried peppers + Yoghurt
Ara sıcak (tek çeşit seçilecek) – Hot starter alternatives (only one choice will be prepared)
Paçanga böreği – Deep fried phyllo pastry with pastrami and tomato filling, Veya patates graten – Patato croquette
Ana yemek (yarıyarıya 2 çeşit seçilir.) – Main course alternatives (only one choice will be prepared), Piliç emense – Chicken Breast vith Vegetable + Mushroom, Piliç roti , Mantarlı Beef stragonof – Beef Stragonof vith mushroom, Veya Madalyon soslu biftek – Beefsteak vith Sauce mushroom Veya Palamut veyamezgit uskumru tava – Bonito or Fried mackarel, Veya Hünkar Beğendi - Sultan's delight, lamb stew served on mashed eggplant, Veya İslim kebabı - Mutton coated with eggplant slices Veya Balık, Izgara - Grilled fish
Sıcak garnitür (tek çeşit seçilir) / Side dish alternatives for main course
Sebzeli pilav – Pilaf with rice and vegetable, İçli pilav – Rice with onions, nuts, diced liver and currants, Domates soslu pilav – Tomato pilaf
Tereyağında sote edilmiş sebzeler – Vegetables in butter Sauté
Salata – Salad/ 2 çeşit seçilir – (Please choice 2 kind), Karışık yeşil salata – Mixed salad, Havuç salatası – Carrot salad, Roka salatası – Garden rocket salad, Çoban salata – Shepherds salad. Diced tomatoes, cucumber and onions
Meyve – Fruit Plate or buffet : Karışık mevsim meyvesi buketi – Mixed seasons fruits, Ve sot bardklarda çikolatalı puding
İçecek – Unlimited Local Drink / Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içecekler
karışık ızgara tabağı : kekikli kuzu pirzola, tavuk bonfile veya kanat, köfte yeşil biber domates, maydanoz garnili veya balık ızgara haşlanmış patates, roka, limon, halka soğan garnili / Mixed Grilled Selections Plate (with Supplement ) : Spring Lamb chops grilled, chicken, chicken fillet or wings, meetballs, grilled green paper & tomato,Or grilled fish , rocket, boiled potato, lemon, onion
MENU 2
Klasik Mönü – Classical menu
Masaya servis (set mönü) / On the cocktail tables : Karşılamada lokum Ve vişneli votka, portakallı shot veya özel bardaklarda kokteyl / Welcome turkish delight
Cherry vodka, orange shot or special glasses cocteyl / Banket ve masa üstlerinde Enerji ve lezzet buketi
Kuru meyve (kuru üzüm, kayısı,) : Ceviz, Antep fıstığı, fındık, yer fıstığı, çeri domates, yeşil zeytin, deep soslu sebze buketi, grissini / bistro on the table : dried fruit (dried raisins and dried apricots,) walnut, almonds,nut , peanut , cherry tomatoes , Gren olive , ) deep sauce cauliflower, broccoli, cucumber, carrot) grisini
Peynir tahtası : Beyazpeynir, otlu peynir, isli peynir Kuru kayısı ve ceviz ve lalarossa ile süslenmiş olarak / cheese platter : White cheese, smoked cheese, with vegetable cheese cubes, walnut, nut lalarossa
Soğuk mezeler – Meze plate : Beyaz Peynir - White cheese, Jambon – Ham, Kısır – Burghul salad, Haydari – Thick yoghurt with garlic and dill, Amerikan salatası – American Salad, Z. Yağlı yaprak sarma – Farci, stuffed vegetables, Soslu patlıcan veya patlıcan salatası – Aubergine purée vinaigrette, Patates salatası – Patato salad
Domates salatalık – Domato & Cucumber
Ara Sıcak (tek çeşit seçilecek) - Please one kind chose, Hot starter alternatives (only one choice will be prepared ), Paçanga böreği – Deep fried phyllo pastry with pastrami and tomato filling, Veya patates graten – Patato croquette, Sosis ve sigara böreği - Sausage and cheese roll pastry
Ana Yemek (tek çeşit seçilecek) - (Please one kind chose) : Piliç emense – Chicken Breast vith Vegetable + Mushroom, Piliç roti – Chicken Roti, Mantarlı Beef stragonof – Beef Stragonof vith mushroom, Madalyon soslu biftek – Beefsteak vith Sauce mushroom, Palamut veya uskumru tava – Bonito or Fried mackarel, Hünkar Beğendi - Sultan's delight, lamb stew served on mashed eggplant, İslim kebabı - Mutton coated with eggplant slices, Balık Izgara - Grilled fish
Sıcak garnitür (tek çeşit seçilecek - (Please one kind chose) - Side dish alternatives for main course
Sebzeli pilav – Pilaf with rice and vegetable, İçli pilav – Rice with onions, nuts, diced liver and currants, Domates soslu pilav – Tomato pilaf
Tereyağında sote edilmiş sebzeler – Vegetables in butter Sauté
Salata - Salad : Karışık mevsim salatası – Mixed salad
Meyve – Fruit plate : Karışık mevsim meyvesi buketi – Mixed seasons fruits
İçecek - Beverage and other direnks, Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içecekler - Unlimited local drinks
BRUNCH MENU
Peynir çeşitleri : Beyaz Peynir , Cevizli tel peyniri , İsli peynir
Reçel çeşitleri : Vişne, Kayısı veya çilek reçeli
Tereyağı
Dana Salam, sebzeli tavuk jambon
Kekikli siyah zeytin, Yeşil zeytin
Petek ve süzme Bal
Mısır gevreği
Haşlanmış yumurta
Domates-salatalık söğüş
Ara sıcaklar : Sosisli yumurta veya sosis haşlama, Peynirli tepsi böreği
Salatalar : Z. yağlı biber dolma, zeytinyağlı fasulye, Patates salatası, Yayla soslu Mısırlı Göbek salata, Havuç salatası, Roka salatası, Semizotu salatası
Ana sıcak : Mantarlı Beef stragonof, Piliç emense, Sıcak garnitür, Domatesli pilav
Tatlı : Karışık mevsim meyvesi, Fıstıklı şekerpare, Çikolatalı puding
Ekmek çeşitleri : (kepekli, çavdar, beyaz ekmek, simit)
İçecek : Limitsiz, çay – kahve – meyve suyu - süt
SPECIAL MENU
Aperatif
Welcome turkish delight : Cherry vodka, orange shot or special glasses cocteyl
bistro on the table : dried fruit (dried raisins and dried apricots,) walnut, almonds,nut , peanut , cherry tomatoes , Gren olive , ) deep sauce cauliflower, broccoli, cucumber, carrot ) grisini, Unlimited local alcoholic and non-alcoholic beverages
Karşılamada lokum Ve Vişneli votka, portakallı shot veya özel bardaklarda kokteyl
Banket ve masa üstlerinde Enerji ve lezzet buketi : Kuru meyve (kuru üzüm, kayısı) ceviz, badem, fındık, yer fıstığı, çeri domates, yeşil zeytin, dip soslu sebze buketi (karnabahar, brokoli, salatalık, havuç), grisini
Serviste ve barda Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler
Hot - Cold refreshments : Smoked salmons, Tuna tartlet, Mushroom breaded, Breaded haddock, Chicken fınger with sesame / Serviste sıcak soğuk ikramlar : Kaparili somon füme dilimleri, Ton balıklı tartalet, Kaşarlı mantar pane, Mezgit pane, Susamlı parmak piliç
Cheese Platter : Füme cheese, Roquefort cheese, cheddar cheese, feta cheese, cheese slices Grevy, cherry tomatoes, walnuts and apricots
Yemek sunumunda Serpme Peynir tabağı : İsli peynir, rokfor peyniri, kaşar peynir, beyaz peynir, grevyer peyniri dilimleri Çery domates, ceviz ve kayısı ile süslenmiş olarak
Cold appetizer platter (per person) : Mediterranean greens and slices of fume salmon in Tunny fish slices / Tereyağı soslu Jumbo karides
Soğuk İştah açıcı tabağı (kişi başı) : Akdeniz yeşillikleri içinde somon füme dilimleri, Lakerda dilimleri, Tereyağı soslu Jumbo karides / Presentation of olive oil (intermediate presentation, per person) artichoke with olive oil
Zeytinyağlı sunum (ara sunum, kişi başı) : Zeytinyağlı enginar
Main course
Ana yemek : Fırında Levrek buğulama / Main course : Baked sea bass steamed fish
Salata / Salad : Akdeniz yeşillikleri salatası / Mediterranean salad greens
Kuzu kulağı, roka, lalorossa, beyaz yeşillik, mısır, maydanoz, peynir rende ve ceviz ile / Lamb's ear, arugula, laloross white, greens, corn, parsley, grated cheese and walnuts
Nar ekşisi, elma sirkesi ve mayonezli sos eşliğinde / Pomegranate, apple cider vinegar and mayonnaise sauce
Tatlı : Bisküvi kaplarında soslu meyve salatası dondurma ve çikolata sosu ile / Dessert : Biscuits, fruit salad sauce containers with ice cream and chocolate sauce
İçecek : Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecek / Drinks : Unlimited local alcoholic and non-alcoholic beverages
VIP MENU
Open Buffet - Aperatif
Welcome turkish delight : Cherry vodka, orange shot or special glasses cocteyl bistro on the table, dried fruit (dried raisins and dried apricots,) walnut, almonds, nut, peanut, cherry tomatoes, Gren olive) deep sauce cauliflower, broccoli, cucumber, carrot) grisini
Aperatif : Karşılamada lokum Ve vişneli votka, portakallı shot veya özel bardaklarda kokteyl
Banket ve masa üstlerinde Enerji ve lezzet buketi : Kuru meyve (kuru üzüm, kayısı,) ceviz, badem, fındık, yer fıstığı, çeri domates, yeşil zeytin, deep soslu sebze buketi (karnabahar, brokoli, salatalık havuç), grisini
Cheese Platter : Parmesan cheese, Roquefort cheese, cheddar cheese, white cheese cubes
Unlimited local alcoholic and non-alcoholic beverages
Peynir Tahtası : Permesan peyniri,rokfor peyniri, kaşar peynir,beyaz peynir küpleri
Serviste ve barda Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler
Hot - cold refreshments : smoked salmons, tuna tartlet, mushroom breaded, breaded haddock, chicken fınger with sesame / Serviste sıcak soğuk ikramlar : Kaparili somon füme dilimleri, Ton balıklı tartalet, Kaşarlı mantar pane, Mezgit pane, Susamlı parmak piliç
Mezze Plate
Kind of Cheese : White cheese, goat cheese or herbed cheese, füme cheese, smoked bonito, cold pickled anchovies, ham, chicken ham
Soğuk meze büfesi : Peynir köşesi : Beyaz peynir, tulum peyniri veya otlu peynir, isli peynir
Soğut et köşesi : palamut füme, soğuk salamura hamsi, dana jambon, tavuk jambon
Kind of Turkish Mezze : Parsley salad, thick yoghurt with garlic, Farci, stuffed vegetables end red end green Peppers stuffed with rice an spicy
Burghul salad, Purslane Salad, Patato salad
Borlotti beans in olive oil, Fried aubergine slices + Fried peppers + Yoghurt, Runner beans poached with olive oil, Humous
Türk meze çeşitleri : Maydanoz salatası, Haydari, Zeytinyağlı yaprak sarma ve kırmızı ve yeşil biber dolma, Kısır, Semizotu salatası, soslu patates salatası, Barbunya pilaki, Sarımsak soslu patlıcan biber kızartma (yoğurtlu), Zeytinyağlı fasulye, Humus
Hot Starter : Deep fried phyllo pastry with pastrami and tomato filling, Potato gratin
Ara sıcak : Paçanga, Patates graten
Main Course
Ana yemek : Zencefille marine edilmiş piliç şiş, Soslu kuzu şiş, Mezgit pane / Main course : Chıcken with Gıngery sauce, grilled lamb on skewers, breaded haddock
Sıcak Garnitür : İçli pilav, Tereyağında sote edilmiş sebzeler / Side Dish : Rice with onions, nuts, diced and currants, vegetables in butter Sauté
Salata : Karışık yeşil salata, Havuç salatası / Salad : Mixed salad, Carrot salad
Tatlı : Baklava, Şeker pare, Meyveli tartalet çeşitleri, Vanilyalı profeterol çikolata soslu, Mini limonlu cheese cake / Dessert buffet : Baklava, dry turkish switheet, Fruit Tartelette varieties, Vanilla with chocolate sauce profİterol, Mini lemon cheese cake
LOCATION SATELLITE MAP
WEB SITE : İncisu Turizm Organizasyon
MORE INFO & CONTACT
E-Mail : incisu@incisu.com.tr
Phone : +90 216 418 5932
Mobile : +90 533 358 8037 / +90 553 669 8037
These scripts and photographs are registered under © Copyright 2019, respected writers and photographers from the internet. All Rights Reserved.
The azure waters of the Mediterranean, the Aegean, and the Black Sea, as well as the Sea of Marmara, surround There are marinas,yacht building boatyards, yachtsmen hotels, yacht clubs, yacht technical services. Turkey to the south, west and north. With over 8,333 km of coastline along the four seas, Turkey is a treasure chest of coves, inlets, bays and beaches at which yachtsmen can choose a different, private anchorage each night.
Sailing in Turkey also allows visitors to experience the hospitality of the people in the coastal villages and towns. The tempered winds blowing from west and northwest make the long summers ideal for yachting, and seem to encourage an appreciation of nature. From some of the turquoise coast's unspoilt and sheltered bays you can see mountain peaks rising to almost 3000 meters above sea level.
No comments:
Post a Comment